Un ordinador + Internet = Màquina de fer diners? (Primera part)"La ment és com un paracaigudes, si no s'obre no serveix de res." 
                                                                                                                    Albert Einstein

Que un ordinador amb connexió a Internet pot esdevenir una font important d'ingressos és una realitat, el que ja no és tan real és el suposar que sigui una manera fàcil i ràpida d'obtenir diners.  Es necessita disposar d'imaginació, empenta, paciència, dedicació, entusiasme, constància, ganes de formar-se, eliminar la por al fracàs, etc.

Nosaltres des d'aquestes pàgines et volem explicar, pas a pas, de quins maneres es poden guanyar diners per Internet.  Som conscients que això encara genera reticències a moltes persones, però, tal com diu Einstein en les paraules que encapçalen aquest article, és important obrir la nostra ment (és allò que dèiem fa uns quants anys: "Renovar-se o morir").  Nosaltres en diríem aprofitar les eines que tenim actualment per utilitzar-les al nostre favor.

Al llarg d'aquest seguit d'articles que iniciem avui, t'anirem mostrant les diverses opcions que hi ha per crear noves fonts d'ingressos.  Ens ho prendrem en calma, anirem fent perquè el que desitgem és que tot es vagi entenent i tot vagi seguin el seu ritme.

Parlarem de com es poden vendre articles nous o usats per Internet (com publicar anuncis atractius i gratuïts per diversos llocs de la xarxa); com podem transformar els blogs en pàgines web que venguin (nosaltres en tenim més d'una, ja us les anirem presentant), com escriure un ebook i com transformar-lo en una font d'ingressos, què són els programes d'afiliats,...

Com podem fer tot això sense tenir un ordinador a casa o sense tenir connexió a Internet, us donarem idees i recursos al vostre abast i també ens agradaria conèixer les vostres consultes, comentaris,...

La clau per obtenir una tranquil·litat financera radica en tenir diverses fonts d'ingressos perquè així, si una o dues fallen, no ens quedem desprotegits i desesperats.

Al proper article parlarem sobre com vendre articles nous o usats per Internet (què podem vendre i què no, com hem d'escriure els anuncis perquè resultin atractius, on podem publicar anuncis,..).  

11 comentaris :

 1. Ostres...m'anirant bé uns quants consells sobre internet...jo normalment, quan navego, en comptes de guanyar-hi, hi gasto!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Aquí hi pots guanya molt https://trafficmonsoon.com/?ref=zakxer i http://www.ptcwallet.com/index.php?ref=zakxer

   Elimina
 2. Interessant això que dieu. Quan en publicareu la continuació?

  ResponElimina
 3. Esperaré atentament els propers articles sobre aquest interessant tema.

  ResponElimina
 4. Hola Mònica, Andreu i Enric

  Estem treballant amb els articles següents (ens estan donant més feina de la que suposàvem).
  Aviat els tindrem per aquí.

  Una abraçada,

  Janet

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...